Taigi, subėriau po saują sultenių ir gražgarsčių salotų, sudėjau pjaustytus virtus burokėlius ir gausiai apdėjau majonezo-grietinės-marinuotų agurkėlių padažu. Dar juodos mėgiamos duonos riekė. Ir skanaus! Salotas susimaišėme per 5 min., o vaizdas toks (užfiksuotas mobilaus telefono pagalba):
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEizab_oFk5WRPS6ZH3-9-QfEgQyaHOXIoP8YLHsbHILZf3Uy_W5yNJeQHfdFGh128KmKE5WsegKR92J8IpADnmtacgKHnztTVSxbRQ_8MyR0vfMUsaCD_p57jlj5GlBcYSW2YtKyNegaN4/s320/Copy+of+maistas+007.jpg)
Ar gi ne puikus spalvų derinys? Bordo, žalia ir balta. Man vien nuo vaizdo jau skanu darosi. Reiks kada šiltas pasigaminti, turėtų būti dar skaniau, kai persipina skoniai ir padažas geriau įsigeria.
Reiktų paminėti, kad įkvėpimo šaltiniu tapo Beatos receptukas, o rezultatas - tai, ką turėjau šaldytuve.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą